UA-245064024-1

Programok Pirinyóknak


Játszócsoportok a Tündérvillában

JÁTSZÓCSOPORTOK MŰKÖDÉSE:

TÜNDÉRBÖLCSŐ BABUSGATÓ SZÜLŐS JÁTSZÓCSOPORT

(5 hónapos kortól - 6 éves korig)

Babusgató csoportunkba a szülők, nagyszülők aktív jelenlétével várjuk a gyermekeket, családokat.
Szülős játszócsoport lehetőséget teremt arra, hogy szülő és gyermeke családias, szeretetteljes " otthon illatú" környezetben játszhasson együtt, a gyermekek barátkozhassanak egymással, a szülők beszélgethessenek egymással, kicserélhessék tapasztalataikat, a szülők tanácsot, segítséget kérjenek a szakemberektől. Minőségi rendszeres alkotó, élő zenei, mesés, muzsikás, mozgásos foglalkozásokon, klubszerű csoportokban beszélgethessenek a kisgyermeknevelés-gondozás, az egészséges életmód, étkeztetés, ovida, iskola kezdés ... kérdéseiről. A bensőséges hangulat kialakításához fontosnak gondoljuk, hogy kislétszámú csoportban. ( max. 10 család) Várunk Benneteket a Tündérvillába!

Szolgáltatás ÁRAK: SZÜLŐS Játszócsoport 2023/24-as nevelési évre: Babusgató szülős játszócsoportunkat egy alkalmas, 10 alkalmas vagy havi bérlettel vehetitek igénybe. A bérletek 30 munkanapig érvényesek, a hét bármely munkanapján felhasználhatók.

-Napi díj: 5000 Ft (foglalkozással)
-A 10 alkalmas bérlet ára: 45.000 Ft
-Teljes hónapra a bèrlet àra: 60. 000 Ft
-Napi étkezési díj: + 1500 Ft/nap
Ha csak foglalkozásra érkezel:
2500 Ft/alkalom/gyermek

Felnőttnek DÍJTALAN!

TÜNDÉRBÖLCSŐ CSEPEREDŐ JÁTSZÓCSOPORT GYERMEKFELÜGYELETTEL

Igény szerint a gyermekek időszakos napközbeni felügyeletére is lehetőség van ebben a csoportban. A férőhelyek függvényében a jelentkezés folyamatos.

A TÜNDÉRBÖLCSŐT megálmodó, létrehozó három gyermekes édesanyaként, pedagógus, drámatanárként személyes tapasztalatból hiszem, hogy a gyermekek életében a bölcsis, kisovis időszak az, amikor minden érdekli Őket, mindenben partnerek, nyitottak, befogadóak és mindent képesek megtanulni. Értik a humort és a kedvükre ölellek a világot, nagyon de nagyon tudnak szeretni. Őszinte szeretetükkel tüntetik ki a közvetlen környezetükben lévő felnőtteket. Nagy felelősség másra bízni őket, akár csak egy délelőttre is...Azonban ha megtalálod a megfelelő felnőttet, egy ilyen szeretetteljes, közösség megtartó első közösség lehet az egész Család számára. A Tündérbölcső Családi Központ ez a biztos pont szeretne lenni s Családok számára!
A CSEPEREDŐ JÁTSZÓCSOPORT GYERMEKFELÜGYELETI szolgáltatással a már állandó ellátást nem igénylő gyermekeknek nyújt tartalmas, heti rendszerességgel ismétlődő foglalkozást, szabad játékot egy rendkívül igényes környezetben. Szocializációs lehetőség, ami megkönnyíti később a beilleszkedést más közösségbe, bölcsibe, oviba.

Szolgàltatás ÁRAK: Játszócsoport időszakos gyermekfelügyelettel a 2023/24-as nevelési évre:
Beszokást követően igény szerinti napokon:
Cseperedő játszócsoportunkat egy alkalmas, 10 alkalmas vagy havi bérlettel vehetitek igénybe. A bérletek 30 munkanapig érvényesek, a hét bármely munkanapján felhasználhatók.
( Max. 5 fő)  

-Napi díj: 8500 Ft (foglalkozással)
-A 10 alkalmas bérlet ára: 75.000 Ft
-Teljes hónapra a bèrlet àra: 120. 000 Ft
-Napi étkezési díj: + 1500 Ft/nap
Ha csak foglalkozásra érkezel:
2500 Ft/alkalom/gyermek
Felnőttnek DÍJTALAN!


‼OTP SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY VAGYUNK!!


UA-245064024-1